fbpx
Graciebarra | Barrafit
25850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25850,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
BARRAFIT

Fitness program inspirisan samoodbranom.

Poboljšaj svoju kondiciju, snagu i koordinaciju kroz funkcionalne treninge i usput nauči elemente samoodbrane .

BarraFit je intervalni kružni funkcionalni trening sa elementima samoodbrane gde svi vežbači treniraju zajedno i istovremeno.

Sve vežbe su podešene tako da vežbači bilo kog uzrasta od 15-50god. uz prethodnu pripremu i objašnjenja mogu da ih urade bez rizika od povrede.

Svaki trening kreće sa zagrevanjem nakon koga nastavljamo sa brifingom vežbi. Potom se podešava interval i nakon toga započinje trening koji traje neprekidno uz intervalne pauze narednih 36-40min. Nakon treninga sledi opuštanje i istezanje i sve to je upakovano u sat vremena.

Sistem treninga je takav da vežbači nakon brifinga sami izvode vežbe dok instruktor kontroliše i ispravlja vežbače kako bi vežbali bez rizika od povreda i ispunili svoj trenutni maksimum.

Periodizacija treninga je izuzetno bitna u ovom procesu tako da svi vežbači rade fizički i telesni test pre početka vežbanja i ponavljaju isti nakon određenog vremena kako bi se pratio napredak.

Dođite i pogledajte jedan naš trening i kako to sve izgleda i nakon toga započnite svoje novo iskustvo koje će vam promeniti život na bolje!