Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

Cart

Sunday, 29 March 2015

Carlos Lemos Jr. i Max Carvalho seminar 2015

Sada već tradicionalne Gracie Barra seminare koje organizujemo u Srbiji, ovog puta smo obogatili sa jednim novim imenom za nas međutim itekako velikim i bitnim za Gracie Barra.

Naime pored Max Carvalho-a koji je kod nas već treći put, doveli smo u Srbiju čoveka, borca i velikog šampiona, inače osobu iz generacije koja je učestvovala u stvaranju samog imena Gracie Barra pre dosta godina.

Blizak prijatelj i crni pojas majstora Carlos Gracie Jr. , ''Eškohega'' je za nas pored odličnih tehnika, detalja i filozofije života-borbe, podelio i neke jako zanimljive priče iz istorije BJJ i prošlosti BJJ-a, porodice Carlos Gracie-a kao i neke zanimljive detalje velikih MMA boraca poput Vitor Belfort-a, BJ Pen-a, GSP-a i još nekih boraca sa kojima je i koje je Eškohega svojevremeno trenirao.

Ono što nam je posebno značilo je činjenica da smo ugostili čoveka koji diše Gracie Barra načinom života u skladu sa svom filozofijom koja dolazi iz GB, dijete majstora Carlos Gracie Sr. kao i svega što stoji iza GB tako da nam je preneo neverovatnu energiju koja nam daje ogromnu snagu da nastavimo putem kojim smo započeli.

Jako nam je značila svaka njegova pohvala našem radu kao i svaka pozitivna stvar koju je primetio vezano za naš klub i način koji radimo tako da smo i zbog toga posebno zadovoljni ishodom svega.

Napravljeni su i planovi za budućnost u smislu razmene i daljeg unapređivanja naših takmičara u budućnosti sa Gracie Barra Downers Groove inače majstor Lemos-ovom Gracie Barra školom iz Čikaga u kojoj inače treniraju čak 5 Srba koje ovom prilikom pozdravljamo!

Zahvalili bi smo se posebno uticaju koji je naš zemljak Stevan Glodić inače braon pojas majstor Lemosa iz Čikaga ostavio na Carlosa tokom svih godina iz kojeg je Carlos i poželeo da poseti našu zemlju ali i posebnu zahvalnost dugujemo Ivanu Simiću koji nam je svojski pomogao oko organizacije dovođenja Carlos-a . Veliko hvala Ivek!

Na kraju, zahvalili bi smo se našem sponzoru Seat Srbija koji nam je izašao u susret dajući nam svoje vozilo Seat Leon koga smo već jednom opisali na našem sajtu kako bi nam se našao i pomogao oko cirkulisanja oko seminara i naših gostiju ali i dao svoje prostorije u kojima smo i organizovali ovaj veliki seminar. Neizmerno hvala na tome dobri ljudi!

Pogledajte ovde Carlos Lemos Jr. biografiju

Pogledajte celu galeriju fotografija sa seminara ovde!

Sunday, 29 March 2015

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!