Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Sofija, Bugarska, 26 April 2014
Profile

Naš affiliate Gracie Barra tim iz Banja Luke Wonder Crew ponovo je doneo zlato u Banjaluku. U subotu 26. aprila u Sofiji-Bugarska, održan je prvi ammaterski MMA event Tribe FC u organizaciji Bully Teama-a. Wondersi su trebali ići na ovaj event u punom sastavu ali na žalost Koprivica Aleksandar i Sandi Grgić su doživeli teže povrede tokom priprema. Na turnir su na kraju otputovali Šavija Boris i Stefan Zvijer.

 

Boris je radio kategoriju 84kg dok je Stefan radio uvek prenatrpanu i najtežu kategoriju 77kg. Oba borca Wondersa su bila veoma motivisana i sjajno raspoložena za turnir. Turnir je kratko i jasno bio sjajnog kvaliteta !

Vrhunski rvači, sambisti, điceri…i istočno-blokovska škola boksa…rumuni, bugari, jermeni, azeri, makedonci, grci…i wondersi !

Stefan je prvi otvorio dominaciju Wondersa i u 3 runde propisno izbacao domaćeg borca i borbu završio Anakonda gušenjem. Drugu borbu protiv rumunskog borca je završio sa armbarom u prvoj minuti prve runde, dok je u finalu imao kvalitetnog borca i udarača ali to mu nije mnogo smetalo da uradi najbolju završnicu na turniru tzv. Von Flu gušenje i osvoji titulu u kategoriji 77kg.

Boris Šavija je imao nešto lakši posao u polufinalu gde je sjajnim i prodornim udarcima umalo završio tehničkim nokautom domaćeg gorostasa ali snažni bugarin je izdržao nalete pa je Šavija polovinom druge runde rutinski izvukao armbar. U finalu je dobio sjajnog Jermena Hajka Sakakjana koji je u prvoj rundi pravio male probleme svojim staind up-om. Međutim, ponovo silnim i prodornim udarcima Boris ga baca na zemlju i još jednim armbarom osvaja titulu Tribe FC AMMA šampiona u kategoriji 84kg.

Za Gracie Barra sajt , trener Wondersa i naš GB Instruktor Dragan Pešić dodaje "Od kako radim BJJ po Gracie Barra sistemu mnogo se samopouzdanije osećam i smireniji sam u borbi na tlu iako sam udarač. Što evidentno prenosim i na svoje momke u timu. Jako mi je drago da su baš pali neki armbarovi, sada mogu da nas i zovu i skupljači ruku, jer nakon Nemanje i mene i ostali su počeli da čupaju ruke ! Jako sam sretan zbog momaka zaslužili su ovo, naporno su radili. Idemo dalje ! "

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!