Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Wednesday, 13 August 2014 09:32

Veliki BJJ letnji kamp-Balaton HU

Rate this item
(0 votes)

I ove godine u organizaciji Gracie Barra Hungary i profesor Max Carvalho-a, održan je već tradicionalni Gracie Barra BJJ letnji kamp.

Kao i prethodnih godina, lociran na zaista ogromnom Balaton jezeru u mesto koje se zove Siofok i koje važi za jednu od atraktivnijih turističkih destinacija u Mađarskoj, kamp je svojim učesnicima pružio zaista i više od onog što su očekivali.

Hotelski smeštaj, odlična hrana, aktivnosti poput besplatnog bazena, saune i teretane su pored uređenog jezera i raznih drugih aktivnosti koje Siofok pruža bile sjajan dodatak organizovanim aktivnostima koje su nas sačekale kao deo kampa.

Naša ekipa od samo 3 člana ove godine ali nadamo se većem odzivu sledeće.

Andreas Chaidousis(levo), Danijel Brajčić(sredina), Nenad Rajković(desno)

Ove godine, pored organizatora Max Carvalho-a (2dan) gosti predavači kampa su bili i meštre Ze Radiola,( borbeni direktor Gracie Barra-e i čovek koji je napravio zaista mnogo boraca poput Braulio Estime, Victor Estime, Otavio Souse i još mnogo drugih i čovek koji je zaista riznica znanja i majstor detalja) Rafael ''Barata'' de Freitas( apsolutni hit kampa, lik koji nije prestajao da pravi dobru atmosferu i zaista lik koji pleni svojom harizmom i osmesima a opet čovek koji je patentirao i usavršio tehniku koja je dobila naziv po njegovom nadimku( barato plata)) Carlos Maia( majstor koji je svoj BJJ preneo na sasvim drugi viši nivo i čovek koji je apsolutno predan svom poslu i ljubavi prema BJJ a koji itekako ima šta da pokaže i da vas nauči).

Inače, Carlos je održao i radionice Ginastike Natural, koncepta vežbanja sa težinom svog tela inače koncepta koji uskoro donosimo u Srbiju!

Takođe na kampu je bio prisutan i Brazilac iz Ria Orlando Neto kao i Petar Pecija, crni pojasevi koji svoje škole vode u Austriji.

Max Carvalho, Rafael de Freitas, Ze Radiola, Carlos Maia, Orlando Neto

Ako se za neki događaj može reći da je prevazišao sva očekivanja a onda je to upravo ovaj kamp. Bilo je blizu 300 učesnika koji su se jedva smestili iako je za radionice bilo obezbeđeno da učesnici budu podeljeni u 2 ogromne sale..

Učesnici su bili podeljeni dakle u dve grupe, početnici(beli pojasevi) i napredni(svi obojeni pojasi) a radilo se i u kimonu i bez u zavisnosti od programa kampa. Tehnike su bile pažljivo odabrane u skladu sa nivoom znanja kako bi svi učesnici mogli da prate kamp i postepeno se taj nivo povećavao.

Od prvog do zadnjeg dana ste svaki dan mogli raditi sa drugim sparing partnerima i do kraja kampa ne bi opet radili sa istim...eto koliko je ljudi bilo :)

Inače, kamp je bio organizovan na 3 treninga dnevno sa dodatnim aktivnostima kao što je npr. fudbalska utakmica između crnih pojaseva protiv ostalih...gde je ove godine rezultat bio 3 prema 0 za crne....sledeće godine im spremamo revanš!

Atmosfera na nivou, tehnike koje su pokazivane su fenomenalne, sve je bilo apsolutno savršeno i jedva čekamo sledeći i nadamo se samo da će nas ići malo više jer ono što je mene kao glavnog trenera posebno obradovalo je to što sam primetio da je nivo koji posedujemo na visokom nivou u odnosu na druge koje smo sreli na kampu što samo znači da jako dobro radimo i da samo možemo biti bolji a što bi veći odziv naših članova za kamp već sada sigurno to i pokazao...no, uvek može bolje tako da sledeće godine osvajamo kamp :)

Veliki BJJ letnji kamp-Balaton HU

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!