Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Tuesday, 10 March 2015 07:01

GB Zimski kamp 2015

Rate this item
(17 votes)

Kada ste deo najvećeg kluba na svetu, koji broji preko 400 škola svuda po svetu koji rade pod crvenim štitom, zanimljivih dešavanja nikada ne mogu da izostanu. Ovog puta, naš mentor Max Carvalho, sakupio je sve svoje afilacije i organizovao nam svima BJJ Zimski Kamp.

Zimski kamp je zamišljen kao dvodnevni, gde će ljudi biti u prilici da kroz treninge nauče dosta toga što će im koristiti i naravno da kroz rad i druženje razmene iskustva sa drugima. Tri puta dnevno u dva dana donelo je ukupno preko 12h treninga što je zahtevalo poprilično koncetracije i fokusa ali naravno i fizičke spremnosti koja će svima koristiti kao odskočna daska u predstojećoj takmičarskoj sezoni.

Obzirom da je kamp organizovan na lokaciji Gracie Barra Budimpešta, nas 14 je krenulo na put dan ranije kako bi se na vreme spremili i odmorili za početak.

Gornji red sa leva na desno: Veljko Nikolić, Andreas Chaidousis, Miloš Gočević, Aleksandra Tasić, Danijel Brajčić, Ivana Krivić, Petar Blažin, Milan Stojković, Nenad Rajković, Slaviša Obradović

Donji red sa leva na desno: Marko Gucu, Goran Maksimović, Zoran Kresoja, Strahinja Kostić


Dva dana drilova, tehnika, situacionih sparinga i sparinga sa najboljim takmičarima u regionu donelo je zaista dosta iskustva svima, lepa druženja kako međusobno naših članova tako i sa drugim članovima Gracie Barra familije i želju da ovakvih organizacija bude još više u budućnosti.

U toku kampa, organizovan je i prvi sastanak svih Gracie Barra afilacija pod mentorstvom Max Carvalho-a gde je pored važnih tema dogovorena i međusobna saradnja i način funkcionisanja svih afilacija pod grbom GB.

Otvorena su veoma važna vrata našem klubu i našim članovima u njihovom daljem napredovanju kako u ličnom, takmičarskom i trenerskom napredovanju.

na fotografiji se nalaze predstavnici svih GB afilacija pod Max Carvalhom. Pored Srbije tu su predstavnici mađarske, Ukraine, Austrije, hrvatske, slovačke..


Po završetku kampa dobili smo i dva nova plava pojasa iz naših redova. Svojim zalaganjem i vrednim radom, došao je red i na Ivanu Krivić i Slavišu Obradovića da ponesu plave pojase kući i nastave da rade i opravdaju iste u narednom periodu . Želimo im da napredak do ljubičastih bude brz i kvalitetan i da osvoje što više medalja u novoj kategoriji.

Na kraju sumiramo fenomenalan utisak i jedva čekamo letnji GB kamp na Balatonu!

Pogledajte sve fotografije sa kampa

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!