Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

1.       Bratstvo – GB instruktori će ojačavati porodični duh među učenicima, roditeljima i drugim instruktorima. Njihov stav mora uvek biti pozitivan i okrenut saradnji, ne bi li kanalisali njihovu kreativnu energiju ka rastu naše porodice, uvek stavljajući tim ispred sebičnih individualnih potreba

2.      Saradnja– GB instruktori će negovati i pojačavati atmosferu saradnje unutar i izvan dođoa. Moraju osigurati da je takmičarstvo izolovano isključivo za turnire. Moraju pomoći učenicima da shvate da se napredak ne ogleda u njihovoj sposobnosti da nadjačaju trening partnere ili takmičarske protivnike, nego da se ogleda u tome koliko su uključeni u saradničko trenažno iskustvo gde je pobednik ko god nauči više.

3.      DisciplinaGB instruktori će stalno disciplinovati učenike i nikada ih neće kažnjavati. Moraju pomoći učenicima da shvate da bez discipline nema majstorstva, ni u BJJ ni u životu, i da bez volje da se žrtvuju, odličnost nije moguća.

4.      PoštovanjeGB Instruktori će podržati činjenicu da učenici moraju delovati toplo i jednako jedni prema drugima, bez obzira da li postoje razlike u rasi, veroispovesti, pola, nacionalnosti itd. Hijerarhija pojasnog ranga mora biti poštovana i autoritet crnog pojasa mora biti istinski prepoznat.

5.      Stalno poboljšanje i razvoj GB instruktori će naglašavati da je BJJ putovanje dugo kao i život, koje nema krajnju tačku. Učenici moraju da posmatraju crni pojas kao njihovu minimalni cilj i da da njihov napredak predstavlja rastuću posvećenost njihovom razvoju kao BJJ praktikanta i ljudskog bića.

6.      VođstvoGB Instruktori će voditi primerom, dobroćom i brigom. Formalni autoritet će uvek biti podupiran njihovim moralnim autoritetom koji je izgrađen na pozitivnom, podržavajućem i konstruktivnom stavu prema učenicima i drugim instruktorima.

7.      Inspiracija GB Instruktori će razumeti njihovu važnost u učeničkom životu kao nekoga na koga se ugledaju, kao i njihovu odgovornost u buđenju onog najboljeg što osoba ima u sebi.

8.      UživanjeGB instruktori će posmatrati podučavanje časa kao privilegiju i nikad to neće posmatrati kao teret. Svaki čas je ostvarenje snova, instruktorovog životnog rada. Moraju uživati u svakom minutu i podučavati kao da je poslednja prilika da promene živote njihovih učenika na bolje.

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!