Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Festival Brazilske Kulture 09.11.2014

Rate this item
(3 votes)

Zadnji dan Festivala doneće puno novih i lepih stvari kako tehnika i novih razmena znanja tako i graduacija članova koji iza sebe imaju puno sati vrednog truda i rada. Ovo će za sve nas biti dan prepun emocija. Kratko obraćanje Ze-a i krećemo sa onim što nam je malkice falilo prethodna tri dana-Sparinzi!

Ljudi oduševljeno prihvataju i krećemo na Ze-ov način...svako dobija svoj broj i čeka da bude prozvan da bi istupio na strunjače i započeo svoj sparing.

 Osećaj kada uspete da uradite u realnoj situaciji ono što ste i vežbali zadnjih dana je zaista osećaj uspeha. Taj osećaj su mnogi danas ovde imali i osetili možda po prvi put. Način na koji se radilo sa učesnicima je po rečima učesnika bio naporan ali na kraju plodan i uspešan i toliko pohvalnih reči zaista nismo očekivali iako smo im se potajno nadali..Ono što je usledilo su reči zahvalnosti organizatora svim predavačima i prisutnima kao i izrazi zahvalnosti u vidu diploma. Ovo je najmanje što smo mogli učiniti kako bi svima ostala neka uspomena na Festival Brazilske Kulture .

Za sam kraj ceremonije zatvaranja Festivala, ostavili smo graduacije i dodele pojaseva.

Gracie Barra Srbija se može pohvaliti činjenicom da od sada imamo 6 novih plavih pojaseva tako da sada imamo ukupno 11 plavih pojaseva i naša porodica se zaista širi na jedan lep i kvalitetan način  čime smo jako jako ponosni!

Milan Gočmanac, Nemanja Radisavljević, Marko Plećaš, Milan Stojković, Danijel Kokora i Milan Vujasin, novi su plavi pojasevi meštre Ze Radiole! Čestitamo svima od srca ! Trud i rad se isplatio i uvek će. Ovo je veliki dan za sve nas.

Svako ko iole poznaje način i vreme koje je potrebno kako bi se napredovalo u brazilskoj điu đici zna da je za to potrebno kao prvo puno vremena a ondai puno, zaista puno truda i rada. Ipak, ovi momci će svoje pojaseve morati da opravdaju u anrednom periodu svojim još većim trudom i radom i zalaganjem kako za sebe tako i za sam sport što nas posebno dodatno raduje jer je uvek lepo posmatrati napredak u bilo kom smislu.

Na kraju sabiranje utisaka....ma ne...sve je bilo savršeno! Ovo je definitivno Festival koji je promenio dosta toga i postavio neke nove standarde...izuzetno nam je drago zbog toga i što je sve proteklo maksimalno profesionalno. Vidimo se i sledeće godine a do tada veliki pozdrav !

Veliko hvala dugujemo Centru Brazilske Kulture koji je u saradnji sa nama sve ovo i organizovao, Porsche ADA Beograd našim glavnim sponzorima, Seat Srbija na pozajmljenom autu pomoću kojeg smo i realizovali dosta naših aktivnosti, Manolito Vujičiću, Jeleni Subotić, Vladimiru Lukiću, Milanu Laziću i Nataši Kandić na nesebičnoj pomoći oko organizacije i velikom razumevanju, Meštre Pulmau bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće, Milanu Gočmancu koji je preuzeo najveći deo posla i koordinirao u velikom stilu između svih nas i omogućio organizaciju i realizaciju festivalakao i učesnicima i posmatračima koji su došli da podrže našu manifestaciju.

Takođe, veliku zahvalnost dugujemo našim fotografima Tihomiru Stojanoviću i Bojani Janjić.

Specijalno hvala Emi Haci i Tijani Marović na pomoći oko prevođenja sa portugalskog.

Hvala vam beskrajno svima!

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!