Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Ze Radiola & Max Carvalho 2015

Rate this item
(11 votes)

Još jedan događaj u nizu koji je uveličao sada već bogatu istoriju našeg mladog kluba. Ovog puta u vidu seminara na kom smo ugostili jednog od najvećih trenera svetskog BJJ-a, čoveka koji je napravio 23 svetska šampiona, majstora Ze Radiolu. 

Ze Radiola, Max Carvalho i Tereza Cordeiro De Souza su nas ponovo iznenadili svojim pristupom BJJ-u i podelili sa nama energiju koju nesebično šire.

U prvom delu ovog četvoročasovnog seminara imali smo priliku da isprobamo neke od sasvim uobičajenih tehnika koje u predstavljanju Ze Radiole više i ne izgledaju tako obično.

Sa gomilom detalja koje samo veliki majstori mogu da pokažu sve poprima jednu novu dimenziju.

U drugom delu seminara dobijali smo rešenja za sve situacije koje nam predstavljaju problem. Mi postavljamo pitanja,a odgovor je već spreman.

Oduševljeni atmosferom koja vlada u našem klubu ponudili su i gostoprimstvo svakom od nas ko se nađe u njihovom gradu. Zbog svega što su zatekli ovde dobili smo iskrene pohvale kao i za način na koji radimo i zajedništvo koje smo stvorili.

Samim tim usledili su i novi zadaci koji obuhvataju širenje kluba i onoga što on predstavlja.

Dobili smo i nove obojene pojase. Miloš Gočević, inače naš instruktor budućih šampiona je dobio ljubičasti pojas dok su Zoran Kresoja, Miloš Blagojević i Samir Muratović dobili unapređenje u plave pojase i mi im i ovom prilikom čestitamo!

Još jednom smo dokazali da je brazilski jiu-jitsu za svakog i da svako može da trenira, takmiči se i napreduje i uživa u tome u jednom okruženju koje je kao naše.

Specijalno i veliko HVALA svima koji su pomogli da se seminar realizuje i održi a posebno hvala našim malenim fotografima Anji i Ljubici koje su napravile gomilu lepih fotki :)

Pogledajte sve fotografije za ovog seminara .

Jiu-Jitsu za svakog!

Dođi i treniraj sa nama

More in this category: « Samoodbrana za žene - Seminar

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!