Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

East Europen Championship 2014

Rate this item
(1 Vote)

Zagreb - 15 Februar 2014

ProfileSpremili se, otišli, zabavljali se lepo ...i da, vratili se sa 6 medalja. Vraćamo se bogatiji za još jedno iskustvo i idemo dalje u nove pobede.

 

Takmičenje je bilo odlično i izuzetno jako poredeći ga sa drugima iz regiona. Kvalitet na visokom nivou.

Pored nas, tu su buli naravno domaćini Hrvati, Slovenci, Mađari, Makedonci, Austrijanci...Lepo je biti deo svega toga.

Otišli smo sa devet takmičara i vratili se sa šest medalja . Ono što obećava je to da je samo malo falilo da se svi vratimo sa barem po jednom. To je ono što obećava i što daje motivacije za dalji rad.

Da krenemo od najmlađih..

Miloš Simić i Predrag Brkić su odradili svoje mečeve po prvi put u životu na jednom većem BJJ takmičenju. Savršeno iskustvo za njih, ozbiljnost i spremnost na odličnom nivou i posmatrajući ih i nadgledajući, nije se moglo videti neiskustvo na njima, naprotiv. Odlično odradili, slušali trenere i radili po njihovim instrukcijama od početka do kraja meča . Na kraju ishod:

Miloš Simić ZLATO

Predrag Brkić SREBRO.

Biljana Radosavljević je pokazala ogroman napredak od svog zadnjeg takmičenja. Ako neki trener može nečim da se pohvali a to je kad takmičar sluša, radi i odrađuje meč onako kako se prethodno dogovori i kako se savetuje u toku borbe. Pokazala je jednu izuzetnu takmičarsku zrelost i zaslužila sve pohvale .

Biljana Radosavljević - SREBRO

 

Miloš Gočević je svoje mečeve odradio kao da trenira 5godina a ne godinu ipo...Kao njegov trener, mogu reći da je odradio sve što smo planirali i što sam mu govorio za vreme meča. Na kraju, imao je odličnog protivnika iz Makedonije i nije uspeo da prođe dalje . Još jedno veliko iskustvo za njega i idemo dalje u nove pobede.

Nemanja Radisavljević - jedan od onih ljudi koji sazreva tako što je spreman da proširi svoje znanje do neverovatnih granica i onda da ga istovremeno produbljuje bez obzira na spoljne faktore...Svakim takmičenjem me iznenadi nečim novim za šta sam mislio da nije odradio na treningu on to odradi na takmičenju. Neko od koga očekujem zaista velike stvari u budućnosti. Ovog puta je pokazao da takmičenje samo igra i da treba probati uvek što više raditi a ne samo se zatvoriti i ići ka medalji. Sve pohvale i samo napred. Imao je jakog protivnika i nije prošao prvi krug . Izgubio je meč na poene i to samo svojim greškama. Bravo !

Stefan Knežević...iz dobijenog meča u poraz...iskustvo više za njega definitivno. Ono što je sigurno je da od njega može dosta da se očekuje u budućnosti. Nema poraza u životu. Ili pobediš ili naučiš !

 

Milan Gočmanac prkosi godinama. Jedan od primera za sve takmičare kako treba doživljavati BJJ način života. Nema odustajanja i nema poraza. idemo do kraja pa šta bude. Svaka čast i drago nam je da imamo takvog čoveka da nas inspiriše svakim danom. Njegovo peto takmičenje i konačno medalja!

Milan Gočmanac - SREBRO !

 

Mario Stanošević veteran ali čovek koji ne priznaje godine i svojim uspesima u životu to i pokazuje. Imao je superfight meč sa trenerom najuspešnije ekipe u regionu već dugo i pobedio i više nego ubedljivo. Bez ikakvih problema je mogao da se takmiči i sa mlađima . Iako je to hteo, na nagovor glavnog trenera ipak se odlučio za master. Veliki uspeh u svakom slučaju.

Mario Stanošević - ZLATO

Glavni trener Gracie Barra Srbija se takođe takmičio i osvojio je 3 mesto.

Danijel Brajčić - BRONZA

Bilans medalja :

2x Zlato

3x Srebro

1x Bronza

Jiu-Jitsu za svakog !

 

More in this category: « Niš Open 2014 Hungarian Open 2013 »

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!