Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Serbian Jiu Jitsu Cup 2014

Rate this item
(1 Vote)
Beograd, 12 April 2014
ProfileProteklog vikenda u Beogradu u organizaciji BJJ kluba Lutador, održan je sada već tradicionalni turnir brazilske điu-đice pod nazivom Serbian Jiu Jitsu Cup 2014. Pored svih pehova koje smo imali i nakon kojih je 20 takmičara odustalo od takmičenja, nastupili smo sa 9 takmičara i na kraju uzeli jednu medalju.

     Šest takmičenja za šest meseci . Naporna sezona je pri kraju . Ostvarili smo ogroman uspeh od našeg osnivanja 8-og Oktobra 2013 do sada osvojivši 23 medalje na samo 6 takmičenja za samo 6 meseci. Zadovoljni idemo dalje.

Na Serbian Jiu Jitsu Cup-u, nastupili smo sa 9 takmičara:

Uroš Nikolić - GB Niš

Marko Stefanović - GB Niš

Marko Gucu - GB Deliblato

Varga Ferenc - GB Pančevo

Ivan Todorović - GB Pančevo

Miloš Macura - GB Beograd

Nemanja Radisavljević - GB Beograd

Miloš Gočević - GB Beograd

Danijel Brajčić - GB Beograd

Svaka čast svim momcima koji su se takmičili i dali sve od sebe ! Ponosni smo na vas !

     Sva takmičenja imaju dve strane medalje. Ovo je bilo jedno od tih takmičenja.

     Trojica momaka su odradili svoje prvo takmičenje i prve borbe i to zaista odlično i apsolutno su oduševili svog trenera koji je ponosan na njih. Iako retko ko može da se pohvali na svoje prve mečeve, ovi momci mogu da budu ponosni na svoje poraze. Sva trojica su radili sa daleko iskusnijim i već afirmisanim borcima i iako slabih šansi, ako sumiramo utiske i pregledamo snimke shvatili smo da su imali ogromne šanse za pobede. To govori o tome da su ostavili srce na strunjačama i dali sve od sebe a to je nešto što mora da se ceni. SVAKA ČAST MOMCI !

     Ostali takmičari takođe nemaju čega da se stide. Odradili su svoje mečeve i dali sve od sebe i imali manje sreće da odu dalje. Još jedno iskustvo za njih i dosta toga naučenog. Idemo dalje jači i pametniji.

     Vraćamo se sa jednom medaljom, bronzanom koju je osvojio trener Danijel Brajčić u ELITE kategoriji.

Ukupan utisak na kraju takmičenja je pozitivan. Uprkos svim problemima i odustajanjima pred takmičenje skoro pa 20 takmičara, završili smo i ovo takmičenje i idemo dalje spremajući se za sledeće - Croatian Open - koje je već za manje od mesec dana.     

VELIKO HVALA našim navijačima iz Centra Brazilske Kulture kao i našim članovima koji nisu mogli da se takmiče ali su svejedno došli da navijaju i podrže nas !

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!