Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Serbian BJJ Open 2014

Rate this item
(1 Vote)

Svake godine u organizaciji Žerjal tima iz Beograda, organizuje se jedno od većih regionalnih takmičenja pod nazivom Serbian Open. Jedno od takmičenja koje je idealno za sve domaće takmičare da se oprobaju pred neko veće internacionalno takmičenje jer je kvalitet i spremnost takmičara na zaista visokom nivou.

Ove godine nastupili smo sa 5 takmičara od kojih su čak četvorica uzeli medalje.

Krenimo redom...

Predrag Brkić, koji samo što je upao u seniorsku konkurenciju sa svojih tek napunjenih 18godina je uzep bronzanu medalju. Bio je zaista odličan i pokazao je takmičarsku zrelost i od njega se mogu očekivati zaista veliki uspesi u budućnosti. Bravo Peki!

Milan Stojković je nastupio u svojoj kategoriji i izgubio je već u prvom krugu. Imao je odličnog i zaista fizički spremnog protivnika što je Milanu itekako nedostajalo usled izmorenosti u kojoj je bio obzirom da je meč radio prehlađen. Svejedno, meč je bio zaista odličan i dinamičan i njegov protivnik je pokazao zaista visok nivo borbenosti i ovom prilikom mu čestitamo na pobedi. Što se tiče Milana, nazad u salu i na treniranje i više sreće sledeći put Milanče . Verujemo u tebe !

Benjamin Jović je svoje dve borbe odradio zaista hrabro i požrtvovano. Nedostajalo mu je zaista samo malo više sreće da se nađe u finalu međutim njegov uspeh nimalo nije za zanemariti, naprotiv! Treće mesto  za Benjamina na kraju i ovom prilikom mu čestitamo! Bravo Mrvice !

Vladislav Šćepanović je jednostavno čovek legenda. Jedan od najstarijih takmičara u Adult konkurenciji je pokazao neverovatnu borbenost i objasnio je dosta toga mlađoj generaciji. Klinci i svi koji su se takmičili su u njemu mogli da vide prave vrednosti koje ovaj naš sport nosi sa sobom. Viteštvo, upornost, borbenost je nešto što odlikuje ovog čoveka. Prokrčio je svoj put do finala pametno i mudro shodno svojim mogućnostima. Nije žurio, srljao i sve je odradio kako je naumio i kako smo se dogovorili pred takmičenje. Velika stvar je da odradite po planu a on je to odradio i došao do finala gde iako oštećen od strane sudija, izgubio je na bodove od zaista odličnog protivnika i iskusnog takmičara. Svejedno, veliki uspeh i ovom prilikom mu čestitamo! Bravo Šćepo majstore!

Vukašin Simonović je definitivno imao svoj dan. Teška kategorija , odlični protivnici međutim pametnom strategijom i velikom borbenošću Vukašin uzima zlato za Gracie Barra ! Sve čestitke i zaista veliki uspeh za Vukašina kome je ovo bilo vatreno krštenje tj. prvo Jiu-Jitsu takmičenje. Nadamo se da je ovo tek početak osvajanja medalja za njega jer zaista ima odličnu perspektivu. Bravo Vukašine !

Čestitke svim takmičarima koji su učestvovali kao i svim osvjačima medalja!

Hvala svim našim članovima koji su došli da bodre i navijaju ! Ekipa!

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!