Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

BJJ Junior 2015

Rate this item
(13 votes)

Definitivno istorijski momenat za sve nas. Prvo dečije BJJ takmičenje organizovano u Srbiji. Prvo takmičenje za naše klince i klinceze koji su se vredno spremali za ovu priliku kao i za njihove roditelje koji su jednako uzbuđeni. Prvo dečije takmičenje za nas trenere koji imamo veću tremu nego kad se mi takmičimo.

Takmičenje je jedinstvena prilika da deca osete borbu ali istovremeno stvore jedan jedinstveni osećaj zajedništva i podrške koje daju i dobijaju od svih nas pa i od njih samih međusobno. To je osećaj koji takmičare sjedinjuje u nameri koju dele i nešto zaista neopisivo važno u životu svakog borca.

Na kraju možemo slobodno i jednostavno reći da smo ponosni na način na koji prenosimo svoja znanja i iskustva na našu dečicu a istovremeno oduševljeni kako su oni to uzeli od nas i preneli dalje.

Našli klinci su nas dostojno predstavljali na ovom takmičenju i pokazali se kao članovi najvećeg kluba u svetu brazilske Jiu-Jitsu-e na najbolji mogući način, istovremeno stvorivši jaku vezu međusobno. Vezu koja će sigurni smo trajati jako dugo među njima samima ali i nama zajedno sa njima.

Spremali smo se za ovu priliku vredno a kada je došao trenutak da to sve pokažemo, klinci jednostavno nisu mogli da dočekaju, što pokazuje i ova fotografija gde su svi bukvalno pojurili do lokacije gde se takmičenje održalo..

Pozdrav pre početka i zadnje davanje instrukcija trenera..

Naši klinci u formaciji na postavci pred početak takmičenja...

Naši klinci na borilištu...

Epilog...6 medalja od kojih jedna zlatna, jedna srebrna i 4 bronzane !

 

Ali ono što nas je istaklo nisu samo medalje već i atmosfera koju su klinci sa svima pravili...

I naravno fotografija koja ostaje urezana u našim srcima i sećanjima..

Dođi i treniraj na nama jer mi smo...

Pogledajte sve fotografije sa takmičenja

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!