Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Budući Šampioni 1

Rate this item
(9 votes)

    

Drugo dečije takmičenje u istoriji ovog sporta u Srbiji a prvo u organizaciji našeg kluba, održano je u našoj sali u nedelju 11. Oktobra 2015god.

U konkurenciji od preko 50 dečaka i devojčica i u preko 100 borbi, imali smo priliku da vidimo koliko su napredovali od prošlog takmičenja ali i na kom je nivou dečiji BJJ trenutno. Možemo slobodno reći da je zaključak itekako pozitivan i da klubovi rade odličan posao u širenju i promovisanju sporta ali što je najbitnije kvalitetnom radu sa decom.

Ideja nas kao organizatora je bila da animiramo decu na najbolji mogući način i ohrabrimo ih za dalje treniranje i takmičenje i damo odličnu motivaciju .

Sa tim u vidu, napravili smo grupe tako da se sva deca kući vrate sa medaljama ali da imaju svi po 2 meča kako bi stekli neophodno iskustvo. Najbolji su se okitili najsjajnijim odličjima ali svi su se vratili kući sa prelepim iskustvom . Svoj deci smo obezbedili lanč paketiće, vodu i sokiće.

Takmičenje je pratila i lekarska služba na čelu sa Marijom Mandić Ivanović koja je brinula za bezbednost mališana svo vreme i mi joj se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo!

Takođe, ono što smo specijalno za ovu priliku uradili je da smo angažovali animatora za najmlađe klince koji se nađu na takmičenju i koja je brinula o njima u improvizovanoj BJJ radionici gde su klinci imali prilike da prave razne figurice, crtaju i slikaju a sve to kroz igru i druženje.

Veliko veliko hvala Jovani na vremenu, strpljenju i radu sa dečicom .

Rezultate takmičenja zajedno sa fotografijama, možete pronaći na ovom LINKU

Energija i duh koja se mogla osetiti na licu mesta je nešto o čemu se prepričava i nakon takmičenja i to je ono za šta stvarno vredi raditi, truditi se i širiti jer se reflektuje itekako na živote svih nas krajnje pozitivno i inspirišuće.

Nakon uvodnog revijalnog meča najmanjih budućih šampiona, takmičenje se nastavilo borbama koje su trajale oko 2.5h gde smo videli zaista velike potencijale i prave pravcate buduće šampione! Nadamo se da ćemo ih viđati u budućnosti na velikoj sceni i sećati se njihovih početaka sa velikim zadovoljstvom.

Budući šampioni su na kraju otišli sa svojim osvojenim medaljama i diplomama i dva meča koja su imali svi bez obzira na broj takmičara u grupi ali i sa vrednim iskustvom za dalje .

Hvala svim trenerima koji su došli i podržali svoje takmičare kao i roditeljima koji su bili prisutni i sportski navijali i doprineli da atmosfera bude odlična za naše mališane.

Specijalno hvala našim sudijama Andreasu Chaidoussisu i Ivanu Popoviću koji su izuzetno dobro vodili celo takmičenje !

Ovo je izuzetno jak i naporan borilački sport ali svako ga može trenirati u skladu sa svojim mogućnostima a na nama je da ove klince usmerimo na najbolji mogući način i animiramo ih jednako dobro da ga zavole i da baš ovaj sport postane deo njihovih života kao što je postao deo naših i mislimo da smo našim radom kao i organizacijom ovog takmičenja to itekako postigli i da smo doprineli razvoju i širenju dobrog glasa za ovaj naš sport.

Hvala svima koji su pomogli takmičenje i svima koji su došli, učestvovali i doprineli da ono bude ovako veliko kao što je bilo.

A sad malo o Gracie Barra ekipici :)

Gracie Barra je nastupila sa 12 mališana i osvojila 5 zlatnih, 4 srebrnih i 3 bronzane medalje ali ono što je najbitnije, pokazali su na primeru da se naš trud u njihovom vaspitanju na strunjačama isplatio i da iako okupljeni u jednom individualnom, borilačkom sportu, mogu i jesu funkcionisali kao pravi tim-ekipa, brinući jedni za druge i međusobno se podržavajući na i van strunjača. Na ovu činjenicu smo jako jako ponosni i drago nam je što smo uspeli da im usadimo sportsku etiku i da nauče da prihvate kako pobedu tako i poraz sportski i dostojanstveno.

Specijalno hvala svim našim članovima-volonterima koji su došli da podrže naše mališane a ujedno i učestvuju u organizaciji istog . Bez njih, ovo takmičenje ne bi bilo moguće. Hvala Zoranu, Ivani, Milošu, Stefanu, Aleksandri, Mini, Raletu, Goranu, Ivoni, Jelisaveti, Milutinu, Bojanu, Veljku, Tamari, Saletu, Marku i Kidodu!

Hvala vam od srca ekipo!

Ogromno hvala Damiru iz Vila Forrest na doprinosu kao i Coca Cola na donaciji vode i sokića za naše klince!

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!