Zgrada BIGZ-a , Bul.Vojvode Mišića 17/24 , 11000 Beograd

info@graciebarra.rs / Kontaktiraj nas

 

 

Knjaževac Gi Open 2015

Rate this item
(4 votes)

Ono što odlikuje uspeh ovog takmičenja za naš tim nije samo u medaljama već i par drugih stvari...

Krenuli smo sa 11 takmičara i čak 15 članova koji su pošli kao podrška...svi zajedno kao najbrojnija ekspedicija do sada. Krenuli smo sa čak 7 od 11 takmičara kojima je ovo bilo prvo BJJ takmičenje...Sa dve takmičarke, jednom majkom troje (svo troje treniraju BJJ kod nas u klubu) i drugom majkom dvoje dece( od kojih jedno trenira BJJ kod nas u klubu). Sa fenomenalnom atmosferom koju gajimo u našem klubu i spremnošću da damo sve od sebe i vratimo se sa što boljim iskustvom za dalje.

Vratili smo se tako da bolje nismo mogli ni da zamislimo..

Drugo po redu takmičenje Knjaževac Open za nas..Prošle godine smo se vratili sa 6 a ove sa čak 13 medalja! Trinaest medalja i fenomenalnim iskustvom za sve nas !

Želimo da čestitamo svim našim takmičarima na prikazanoj borbenosti ali i svima koji su pošli da podrže naše takmičare ! Pokazali ste da ste deo ekipe u punom smislu te reči!

Takmičari :

Duška Berghauer - prvo mesto u svojoj kategoriji i drugo mesto apsolutna. Prvi mečevi u životu i prvo takmičenje!

Anka Crnomarković - drugo mesto u kategoriji i prvo mesto apsolutna. Prvi mečevi u životu i prvo takmičenje!

Igor Drozdovski - izgubio prvi meč na poene ali odlično se borio do samog kraja. Sve čestitke Igoru kao i njegovom odličnom protivniku.

Stevan Grbić - izgubio prvi meč na poene. Iako je bio u poziciji da umalo preda meč, izvukao se i na kraju čak umalo pobedio. Prvi meč u životu i prvo takmičenje i zaista odlično iskustvo za njega za dalje.

Bojan Stajić - treće mesto u kategoriji na svom prvom BJJ takmičenju u životu i ogromno uskustvo za njega!

Stefan Jevremović - treći u kategoriji i treći u apsolutnoj! Dve medalje na svom prvom BJJ takmičenju ! Od njega tek možemo da očekujemo odlične rezultate !

Uroš Puača - Drugo mesto u kategoriji! ''Kidodo'' ...jednom rečju car :) Imao je odlične borbe do finala svoje kategorije a onda je samo finale predao svom klupskom drugu Ivanu Kariću. Ponosni smo na Kidoda!

Miloš Ruvidić - prvo takmičenje u životu i zlatna medalja ! Neverovatan potencijal i zaista fenomenalno iskustvo kako za njega tako i za nas koji smo uvideli borbenost u njemu .

Ivan Karić - zlato u kategoriji i srebro u apsolutnoj kategoriji ! Fenomenalan borac koji iako ima iskustva u drugim veštinama uplivava u novu veštinu za njega i nova pravila na odličan način već na svom prvom takmičenju. Od njega očekujemo zaista puno u budućnosti ! Fenomenalan uspeh imajući u vidu da je sve svoje protivnike osim poraza u finalu apsolutne od zaista odličnog borca iz bugarske, završio efikasnim i atraktivnim gušenjima. Bravo Ivane i idemo još jače dalje u nove pobede!

Miloš Blagojević u svom drugom takmičenju i drugom meču u plavim pojasima i to u samo dva dana nije uspeo da zabeleži pobedu uprkos zaista jakoj želji ali je stekao preko potrebno iskustvo za dalje. Već planiramo dalja takmičenja i možemo očekivati od njega odlične borbe u budućnosti.

Miloš Gočević je zabeležio svoju prvu pobedu u ljubičastim pojasima i to protiv zaista odličnog borca iz Lutadora međutim drugi meč gubi i osvaja na kraju itekako vrendo drugo mesto na ovom turniru ! U apsolutnoj kategoriji nailazi na daleko iskusnijeg i boljeg takmičara i ne uspeva da se domogne medalje. Probio je tremu za dalje tako da ga očekujemo i ubuduće na postolju . Njegovi najmlađi učenici su ponosni na njega :)

Fenomenalna iskustva za svakog takmičara kao i sve koji su pošli kao posmatrači a koji sebe u budučnosti vide na sličnim takmičenjima. Imamo zaista odličan tim kojim pokazujemo svima oko nas da postoji nešto više od same điu-đice koju mi predstavljamo.

Pogledajte kompletnu galeriju fotografija sa ovog takmičenja

Gracie Barra EKIPA!

Jiu Jitsu za svakog!

 

  TOTAL
2013 1   5 6
2014 7 14 18 39
2015
22 16 31 69
2016 33 49 49 131
2017  2 3 9 26
TOTAL 65 82 112 259

VF Banner 1000x150

Prijavite se kako bi bili u toku sa svim našim novostima.
Hvala na prijavi!