fbpx
Graciebarra | NAŠ TIM
22230
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22230,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

GRACIE BARRA

Pun pravni naziv kluba:  KLUB ZA BRAZILSKI DŽIU DŽICU BRAZILSKOG CENTRA KULTURE

Miloša Pocerca 10, 11000 Savski Venac, Beograd, Srbija

Matični broj: 28799560  Poreski identifikacioni broj (PIB): 108364597

Dinarski račun : 250-1040000115760-21    

Devizni račun: 250-1040000075970-81

Član sportskog saveza: MMA Savez Srbije

________________________________

Klub Gracie Barra Belgrade (Grejsi Baha)  je osnovan u Beogradu krajem 2013god.

Iako je u momentu osnivanja našeg kluba, Jiu-Jitsu u Srbiji bio prisutan oko 13god., osetili smo potrebu da krenemo sa radom i jednim sasvim novim pristupom a to je da svako može vežbati Jiu-Jitsu bez obzira na okolnosti .

Od momenta kada smo radili sa samo jednim detetom na treningu do danas kada u klubu ima preko 80 dece različitih uzrasta, od momenta kad nismo imali grupu dece od 13-18god. do danas kad imamo preko 20 takmičara tog uzrasta, od momenta kada je bilo samo 10 odraslih vežbača na treningu do danas kad ih ima preko 200 u više termina i grupa, deli nas kratak period u kome smo uspeli da izbijemo na sam vrh u svakom smislu te reči i ove veštine.

Osvojeno je skoro 800 medalja i puno trofeja od kraja 2013god. pa do kraja 2021god. u svim konkurencijama na domaćim i inostranim takmičenjima (pogledaj sve osvojene medalje) .
Organizovano je 8 Jiu-Jitsu takmičenja (do kraja 2021god.),  više besplatnih seminara samoodbrane za decu, žene i ostale.

Učestvovali smo na brojnim manifestacijama predstavljajući klub i približavajući Džiu Džicu široj populaciji.

Organizovano je više akcija humanitarnog karaktera, puno letnjih džiu džicu kampova, zajedničkih trening kampova u zemlji i inostranstvu i još mnogo toga…

Organizovali smo više seminara sa gostima iz Brazila i ostatka sveta od kojih možemo spomenuti neka velika imena poput Carlos Lemos Jr., Victor Estima, Andre Campos, Carlos Maia, Vitor Penteado, Salvatore Pace, Max Carvalho, Ze Radiola i mnogi drugi. 

Trenirali smo sa mnogim svetski poznaitm i priznatim borcima poput Marcio Feitosa-e, Braulia i Victora Estime, Carlos Lemos Jr-a, Andre Camposa, Carlos Maia-e, Rafaelo Freitas-Barrate, Salvatore Pace-a, Vitor Penteado-a, Guillermo Anguita-e, Andre Nunes-a, Christian Rodriguez-a, Charles Negromonte-a, Ze Radiola-e, Max Carvalho-a, AJ Agazarm..

U okviru našeg tima, imamo obavezne godišnje sertifikacije instruktora u veštini ali i pružanja prve pomoći, programe po kojima se radi na dnevnom, nedeljnom, mesečnom i godišnjem nivou koji su merljivi i koji pružaju kako trenerima tako i vežbačima odličnu spoznaju naučenog kao i napredak kojeg su svesni svakog momenta, zajedničke treninge sa drugim GB timovima i članovima širom sveta, trening kampove, interna takmičenja, i još dosta toga kako bi članovi bili uvek aktivni i motivisani.

Naš uspeh je uspeh tima koji uvek stavljamo ispred sebe a opet svaki pojedinac uspeva da ostvari svoj optimum i bude zadovoljan sobom i svojim napretkom u svakom smislu.

Gracie Barra je najveći svetski Jiu-Jitsu tim sa preko 900 škola na 5 svetskih kontinenata i velika nam je čast što smo prepoznati kao dostojni da predstavljamo jedan takav tim!

STRUČNI TIM: