fbpx
Graciebarra | PROGRAMI TRENINGA
21753
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21753,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

NAČIN RADA – PROGRAMI

Naš način rada je unapred isplaniran. Način na koji radimo je isti kao u svim GB školama u svetu (preko 1000).

PROGRAMI su kreirani ogromnim iskustvom majstora veštine počev od osnivača iz Grejsi familije Carlos Gracie Sr. i njegove braće Helia, Osvalda, Džordža pa njihovih naslednika Rolsa, Riksona, Renca, Carlos Gracie Jr.,  i njihovih timskih kolega poput Vinisus Megalaes Drakulina, Ze Radiole pa sve do majstora novije generacije a koji su izbrusili programe do savršenosti poput Braulia i Viktora Estime, Romulo Barala, Flavio i Ricardo Almeide ali i mnogih drugih koji su dugi niz godina zajedno sa njima kreirali istoriju ne samo Gracie Bahe već i same veštine brazilskog džiu džicu-a.

KAKO FUNKCIONIŠU PROGRAMI ?

Svi programi traju 16 nedelja (oko 4 meseca) i obnavljaju se (početničke grupe) ili se prelazi na sledeći nivo(napredne grupe).

Početak treniranja ne zavisi od toga da li ste krenuli od prve nedelje. Bez obzira kad se priključite, nakon 16 nedelja napravićete krug i vratiti se na početak. Prolaskom iznova kroz program, bez obzira koliko napredovali, shvatićete da studiranje veštine tek predstoji. Uvek se možete unapređivati i biti bolji. To je najveća vrednost ove veštine.

Naš način rada je kreiran da učenje i napredovanje ne zavisi od raspoloženja instruktora niti njegovih iskustava (iako ona mogu biti od koristi) već da program rada razvija svakog pojedinca do njihovih krajnih granica a svako daje pečat svom razvoju.

Ovo je od izuzetnog značaja kako se napredovanje ne bi ograničilo na one sa fizičkim predispozicijama već se jednaka šansa daje svakom.

Još jedan od bitnih faktora koji ovaj način rada stavljaju u sam vrh metoda učenja je da planiran program rada kao i njegovo ograničavanje na 16 nedelja a potom obnavljanje istog su merljivi kako instruktorima koji vide napredak svojih vežbača tako i samim vežbačima koji primećuju napredak u toku samog procesa.

Taj merljivi deo treniranja je od izuzetnog značaja i drugim vežbačima obzirom da primećuju napredak koji ih podstiče da budu bolji. Na taj način, ne napreduju samo pojedinci već ceo tim.

Gracie Barra (Grejsi Baha) je tim gde pojedinci konstantno napreduju dok su podređeni timskom uspehu i timu kao ideji.

Jiu-Jitsu je individualni sport ali mi smo tim!

PROGRAMI