Danijel Brajčić

danijel brajčić

osnivač gracie barra-e u srbiji
glavni instruktor kluba
bjj crni pojas

Nasleđe:
Mitsuyo Maeda > Carlos Gracie Sr. > Carlos Gracie Junior > Carlos Lemos Jr 

Iskustva u veštinama:
BJJ, Džudo

Sertifikati:
GB ICP 2016, GB ICP 2017, GB ICP 2018, GB ICP 2019, Kurs prve pomoći – Crveni Krst Srbije

Trenerska licenca MMA Saveza Srbije:
0516/p/2019

DANIJEL-BRAJCIC-BLACK-BELT-CERTIFICATE-1
  • Svoj put u borilačkim veštinama je započeo još 1983 godine. Kada je sa svoje 4 godine prvi put stao na strunjače u džudo gi-u. Narednih dvadesetak godina je proveo trenirajući džudo.
  • Prvi BJJ kontakt je imao još 2001god. kada je sporadično odlazio na treninge koji su se tada održavali ali u veštinu se zaljubio 2003god. kada je učestvovao i osvojio bronzanu medalju na jednom od prvih takmičenja BJJ-a koja su održana u Srbiji (tadašnjoj SR Jugoslavija). Svoje prve prave korake u ozbiljnom bavljenju ovom veštinom pravi 2009god. i od tada je BJJ postao njegov život.
  • Trenirao je sa nekim od najvećih imena Jiu-jitsu sveta poput Marcio Feitosa-e (višestrukim svetskim šampionom), Braulia i Victora Estime (višestrukim svetskim Gi i NoGI, IBJJF, UAEJJF i ADCC šampionima), Carlos Lemos Jr-a (petostrukim svetskim šampionom), Andre Camposa, Carlos Maia-e (višestrukim svetskim i evropskim šampionom), Rafaelo Freitas-Barrate (višestrukim svetskim šampionom), Salvatore Pace-a, Vitor Penteado-a, Guillermo Anguita-e, Andre Nunes-a, AJ Agazarm-a (višestrukim svetskim šampionom i MMA borcem), Christian Rodriguez-a (višestrukim svetskim šampionom i MMA borcem), Charles Negromonte-a, Ze Radiola-e, Max Carvalho-a, Roberto Attale, Leonardo Neves-a i mnogih drugih…
  • Pored svoje porodice, BJJ je jedino čime se bavi u životu tako da njegove lekcije veštine sežu daleko iznad fizičkog o čemu sami članovi svedoče. Pored BJJ grupnih treninga, svakodnevno vodi individualne i treninge manjih grupa za odrasle rekreativce i takmičare.
  • Svakodnevno podučava 5-10 treninga. Kroz njegovu školu prošlo je preko 800 učenika a sa takmičarima je osvojio preko 1000 medalja i puno trofeja. Organizator je najbrojnijeg i najvećeg dečijeg BJJ takmičenja pod nazivom Budući Šampioni (od 2020god. spojeno sa Belgrade Masters), najbrojnijeg i najvećeg takmičenja za decu i odrasle u regionu pod nazivom Belgrade Masters kao i takmičenja AJP Serbia Nationals i Iternationals (pod UAEJJF Federacijom).
  • Organizovao je brojne seminare i kampove u zemlji i inostranstvu sa velikim imenima sporta, pravio je besplatne radionice i seminare samoodbrane za decu i omladinu, besplatne samoodbrambene seminare za žene, promovisao sport na raznim manifestacijama i u raznim medijima, organizovao brojne akcije humanitarnog karaktera.
  • Osim BJJ-a, aktivan je strelac i povremeni takmičar praktičnog streljaštva(IPSC), dugogodišnji skijaš, planinar penjač i zaljubljenik u planinski biciklizam i motocikle.
  • Otac Helene, devojčice koja trenira BJJ od svoje 3 godine..

TRENERSKI USPESI

  • Kao trener sa svojim takmičarima osvojio je preko 1000 medalja i puno trofeja.
  • Kao najveći uspeh, izdvaja sezonu 2021/22 kada je osvojeno timsko drugo mesto u Evropi u okviru najveće svetske BJJ lige. (AJP liga u okviru UAEJJF Federacije) Te iste sezone, osvojeno je čak 6 trofeja-ekipnih prvih mesta u okviru iste lige. Dosta takmičara su sezonu završilo rangirani na prvom ili neka od prvih tri mesta u svetu! Jedan od takmičara je sezonu zavrsio na prvom mestu u svetu u konkurenciji svih takmičara i takmičarskih kategorijama sa ubedljivo najboljim odnosom pobeda i poraza (čak 44 pobede i samo 3 poraza). Te sezone, na kom god takmičenju da smo nastupili timski, osvajali smo trofeje. Na kraju sezone, čak 8 takmičara iz tima je nastupilo na Svetskom Prvenstvu u Abu Dhabi-u.

TAKMIČARSKI USPESI

medals_podium_ribbon_blue [Converted]-02

1

medals_podium_ribbon_blue [Converted]-01

3

medals_podium_ribbon_blue [Converted]-03

7

medals_podium_ribbon_blue [Converted]-02
medals_podium_ribbon_blue [Converted]-01
medals_podium_ribbon_blue [Converted]-03

1
3
7

1 mesto(KAT.) – CROATIAN OPEN 2016 – ZAGREB (HR)
2 mesto(KAT.) – Abu Dhabi World Pro-LJUBLJANA (SLO) 2019
2 mesto(KATEGORIJA) – BELGRADE MASTERS OPEN 2019
2 mesto(APSOLUTNA) – CROATIAN OPEN 2016 – ZAGREB (HR)
2 mesto(KAT.) – NIŠ OPEN 2016 – NIŠ
2 mesto(APSOLUTNA) – NIŠ OPEN 2014 – NIŠ
2 mesto(KAT.) – NIŠ OPEN 2014 – NIŠ
2 mesto(KAT.) – HUNGARIAN BJJ OPEN 2014 – BUDIMPEŠTA (HU)
3 mesto(KAT.) – PRVENSTVO SR JUGOSLAVIJE 2003 – BEOGRAD
3 mesto(APSOLUTNA) – CROATIAN BJJ OPEN 2015 – ZAGREB (HR)
3 mesto(KAT.) – CROATIAN BJJ OPEN 2015 – ZAGREB (HR)
3 mesto(KAT.) – EAST EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2015 – ZAGREB (HR)
3 mesto(KAT.) – SERBIAN JIU JITSU CUP 2014 – BEOGRAD
3 mesto(KAT.)- EAST EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2014 – ZAGREB (HR)
3 mesto(KAT.) – CROATIAN OPEN 2014 – ZAGREB (HR)
3 mesto(KAT.) – IBJJF ZADAR OPEN 2014 – ZADAR (HR)
2022 WORLD PRO JIU-JITSU CHAMPIONSHIP – ABU DHABI UAE – 9 MESTO

SERTIFIKATI:

DANIJEL-BRAJCIC-ICP-7-CERTIFICATE-1
DANIJEL-BRAJCIC-ICP-6-CERTIFICATE-1
DANIJEL-BRAJCIC-ICP-5-CERTIFICATE-1
DANIJEL-BRAJCIC-ICP-4-CERTIFICATE-1
Scroll to Top